fbpx

Putin amenință din nou țările din Europa: Riposta noastră nu se va limita la tancuri și blindate

Prezent joi, 2 februarie, la comemorarea a 80 de ani de la victoria sovietică asupra forțelor naziste de la Stalingrad, Vladimir Putin, președintele Rusiei a amenințat din nou statele europene care sprijină Ucraina, transmite Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În discursul său care marchează decisiva bătălie de la Stalingrad, Putin a avertizat statele europene că Rusia are capacitatea de a riposta împotriva oricărei țări care ajută Kievul.

„Știm că în ciuda eforturilor propagandei oficiale, vândute, încă avem mulți prieteni în țările neprietenoase și în elita vestică și chiar în toată lumea, inclusiv pe continentul american, în America de Nord, în Europa. Dar, cei care împing țările europene, inclusiv Germania, într-un nou război cu Rusia, și vorbesc iresponsabil despre victorie ca despre un obiectiv îndeplinit deja, cei care mizează pe victoria împotriva Rusiei pe câmpul de luptă, probabil că nu înțeleg că rezultatul războiului de azi cu Rusia va fi altul decât cel dorit.

Noi nu ne trimitem tancurile către granițele lor, dar avem cu ce să ripostăm. Iar riposta noastră nu se va limita la tancuri și blindate. Toată lumea trebuie să înțeleagă acest lucru”, a spus el.

Putin susține că Rusia este în realitate amenințată „ de data aceasta cu tancurile germane Leopard”.

„Astăzi, nu trebuie să permitem nimănui să diminueze importanța bătăliei de la Stalingrad în înfrângerea nazismului, în eliberarea întregii lumi de acest rău îngrozitor. Acum, din păcate vedem ideologia nazistă într-o formă nouă, cum creează noi amenințări pentru securitatea țării noastre. Din nou, trebuie să respingem agresiunea Vestului colectiv. Incredibil, dar adevărat. Aceasta este realitatea. Ne amenință din nou, de data aceasta cu tancurile germane Leopard, pe care se află aceleași cruci”, a mai spus președintele rus.

Articole asemănătoare

Back to top button