fbpx

PSRM și-a prezentat candidatul pentru funcția de primar al Chișinăului

Secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, a prezentat miercuri, candidatul formațiunii la funcția de primar general al capitalei pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie. Acesta este Adrian Albu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Igor Dodon a anunțat că candidatura lui Adrian Albu, deputat PSRM, fost șef al aparatului Parlamentului, a fost votată miercuri în cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSRM.

„Vreau să vă asigur că Adrian Albu, ca primar general al Chișinăului, va îndeplini cu fermitate programul socialiștilor, care a fost votat inclusiv în anul 2019, și parțial implementat de către actualul primar al municipiului Chișinău care, cu regret, la o anumită etapă a decis să se distanțeze de echipa socialiștilor și de cei care l-au susținut”, a spus secretarul executiv.

Igor Dodon a menționat că socialiștii în aceste alegeri mizează pe electoratul de stânga, dar și pe alegătorii de centru și cei care nu s-au determinat.

Propunem o candidatură puternică care va avea susținerea deplină a Partidului Socialiștilor și a mea personală. Mergem la alegerile locale cu oameni de încredere, care nu și-au schimbat poziția pe parcursul ultimilor ani de presiuni enorme, dar au rămas ferm pe pozițiile sale, în slujba cetățenilor Republicii Moldova. Mergem la alegeri pentru a învinge. Pe 5 noiembrie va avea loc prima lovitură puternică împotriva guvernării PAS și Maia Sandu”, a subliniat Igor Dodon.

Adrian Albu le-a mulțumit colegilor pentru încredere.

„Sunt ferm convins că orașul nostru are nevoie de o viziune nouă bazată pe doleanțele locuitorilor. Cele mai bune soluții pentru Chișinău trebuie să reflecte, în primul rând, așteptările și interesele chișinăuienilor, și nu interesele unor manageri aleși pentru o anumită perioadă de timp. Chișinăul merită un viitor mai bun, care poate fi edificat doar prin eforturile unei echipe de profesioniști în strânsă colaborare cu locuitorii orașului. Iată de ce programul nostru va fi consultat nu doar în interiorul partidului, dar șu cu activiștii, cu cetățenii. Noi vom lucra pentru dumneavoastră și împreună cu dumneavoastră. Împreună vom învinge!”, a concluzionat Adrian Albu.

Articole asemănătoare

Back to top button