fbpx

Preşedintele raionului Făleşti, care ar fi fost prins beat la volan, suspendat din funcţie

Preşedintele raionului Făleşti, Sergiu Fîntîna, care ar fi fost prins beat la volan acum o lună, a fost suspendat din funcţie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sergiu Fîntîna a fost suspendat din funcţia de preşedinte al Raionului Făleşti, după ce astăzi, în cadrul şedinţei Consiliului Raional Făleşti, 19 consilieri au votat pentru suspendarea din funcţie a actualului preşedinte.

Astfel, Consiliul Raional Făleşti a decis suspendarea alesului raional pe perioada anchetării dosarului pe numele lui Fîntîna, scrie nordnews.md.

Într-o reacţie pentru reporterii Nord News, Sergiu Fîntâna declară că suspendarea sa din funcţie este ilegală şi că nu au fost respectate procedurile legale. De asemenea, întrebat dacă nu intenţionează să îşi dea demisia de onoare, oficialul spune că nu vede pentru ce şi-ar da demisia şi că există justiţia care va decide.

Amintim că, pe 19 martie, președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntîna ar fi fost prins de un echipaj de poliție din Bălți beat la volan. Conform rezultatelor aparatului drager, în aerul expirat al alesului local s-a înregistrat o concentraţie de alcool de 0,36 mg/l.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button