fbpx

Peste 1000 de sportivi se adună la Chișinău: Când se va desfășura Campionatul European de Armwrestling

Peste 1000 de sportivi din 30 de țări vor participa în perioada 9-18 iunie 2023, la cea de-a 32-a ediție a Campionatul European de Armwrestling și cea de-a 24 ediție a Campionatului European de Para Armwrestling care se va desfășura la Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat că despre programul evenimentului a discutat în cadrul unei întrevederi cu reprezentanții Federației Naționale și a celei Mondiale de Armwrestling.

„Primăria Chișinău va fi partener în organizarea acestui eveniment important și mă bucur că sute de sportivi, dar și oaspeți din multe țări vor vizita Chișinăul. Despre programul evenimentului am discutat la întrevederea cu
Secretarul General al Federației Europene și Mondiale de Armwrestling, Mircea Simionescu – Simicel și reprezentanții oficiali ai forului național și internațional,” a declarat primarul capitalei, Ion Ceban.

„Totodată, este şi o responsabilitate, pentru că ne face să activizăm proiectele de infrastructură, inclusiv în instituţiile de învăţământ, unde avem deja deschise clase specializate pe diferite profiluri şi în care investim mulţi bani pentru modernizarea stadioanelor şi a sălilor de sport,” a mai menționat primarul.

Secretarul General al Federației Europene și Mondiale de Armwrestling, Mircea Simionescu – Simicel a ținut în cadrul întrevederii să mulțumească Autorităților Publice Locale de la Chișinău pentru suportul oferit în organizarea importantului eveniment sportiv.

La rândul său, Alexandru Grumeza, președintele Federației Naționale de Armwrestling, se arată a fi mândru că a devenit posibilă organizarea unui eveniment atât de grandios, care, probabil e de cea mai mare amploare pe teritoriul țării noastre.

Citește și: Cei mai puternici sportivi din ţară şi-au măsurat puterile la Campionatul Național de Armwrestling

Articole asemănătoare

Back to top button