fbpx

Pentru prima oară în Moldova se organizează „Drive-in Music Fest”! Bucură-te de vară la un festival care te va pune pe roate

Vara aceasta e nevoie de mai mult Drive, iar noi știm soluția! Pentru prima oară în Moldova vei avea ocazia să te bucuri de un altfel de festival – „Drive-in Music Fest”. Un eveniment cu muzică bună, energie și multe alte surprize.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Festivalul te pune pe roate și îți va aduce doza de energie necesară pentru a simți cu adevărat începutul sezonului estival. Organizatorii promit să te bucure cu cinci cei mai tari Dj și Beat Beat, show de lumini, flashmob interactiv în aer liber și multe altele.

Dj de top te vor alimenta cu muzică și energie pentru ca tu să te simți bine chiar și în momentul când avem grijă de toate normele de siguranță. Respectarea distanței sociale va fi asigurată de cele mai eficiente condiții. Așa că, în siguranța propriei mașini, vei interacționa minim, dar te vei distra maxim.

Vă informăm că, în legătură cu Hotărârea nr. 15 de pe 12 iunie curent, emisă de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică, Media Show Grup a decis să transfere data desfășurării evenimentului Drive Up, preconizat pentru 26-27 iunie, pentru zilele de 10 și 11 iulie.

Evenimentul se va petrece pe 10-11 iulie 2020, în intervalul orelor 20:00-23:00, pe Aerodromul Vadul lui Vodă. Organizatorii festivalului precizează că, în prețul biletelor, va intra și consumația. Pentru a afla toate detaliile noi – fii cu ochii pe pagina evenimentului.

Articole asemănătoare

Back to top button