fbpx

Partidul „Șansă” și-a desemnat candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău

Partidul Politic „Șansa” și-a desemnat candidata la funcția de primar(ă) general(ă) al municipiului Chișinău. Este vorba despre Cristina Vulpe, profesoară de limba română pentru străini la Centrul Internațional de Formare și Dezvoltare Profesională (ICTPD) din Chișinău. În discursul pe care l-a susținut, aceasta s-a prezentat drept „funcționar public și profesor”, scrie diez.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De asemenea, Cristina Vulpe a declarat că i-a fost profesoara de limba română a lui Ilan Șor.

„Am avut ocazia să vorbesc foarte mult cu această persoană, cu acest domn, și pot să vă zic că mi-a dat lumea peste cap pentru că am constatat că nu este un agent al Kremlinului, pentru că am fost martoră cum copiii dumnealui veneau să-l viziteze pentru că el nu mergea acolo. Mi-am dat seama că Ilan Șor este omul care face cel mai mult, sincer și necondiționat, pentru țara noastră. […] Când l-am învățat limba română am descoperit și am văzut cu ochii mei că dumnealui lucrează foarte mult, non-stop, literalmente”, a declarat Vulpe.

Cristina Vulpe a precizat că dacă va ajunge primară și nu va realiza cele promise timp de doi ani, va demisiona din funcție.

„Nu sunt politician, dar vreau o schimbare în orașul meu astăzi. […] Înțelegem cu toții că pentru a transforma a transforma Chișinăul nostru, trebuie să atragem finanțări. […] De mâine, cu marea noastră echipa noastră vom merge în curțile oamenilor și ne vom consulta cu cetățenii dacă susțin nominalizarea mea.”

În data de 19 iunie 2023, Partidul Politic „ȘOR” a fost declarat neconstituțional, ceea ce înseamnă că nu poate participa la alegeri. În datat de 26 iunie, fugarul Ilan Șor a anunțat despre crearea unui nou bloc politic – „Șansă, Obligații, Realizări – Ș.O.R.”. Acesta a fost creat din Partidul Moldovenesc „Ai Noștri”, redenumit în „Șansă” și Partidul Politic „Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei”.

Articole asemănătoare

Back to top button