fbpx

Partidul Democrat îl va acționa în judecată pe Renato Usatîi pentru „afirmații false”

Partidul Democrat din Moldova (PDM) anunță că a luat decizia de a-l acționa în judecată pe Renato Usatîi pentru afirmațiile calomnioase și false pe care le-a făcut ieri seara în cadrul unei emisiuni la un post TV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dincolo de atacul de imagine, considerăm că Renato Usatîi are și un scop politic clar, la care ne vom referi în detalii în viitorul apropiat.

Facem apel și pe această cale către opinia publică și instituțiile media să nu se lase induse în eroare de informațiile calomnioase pe care unii așa-ziși actori politici le promovează pornind de la interesele înguste pe care le au”, se menționează în comunicatul PDM.

Amintim că, în cadrul unei emisiuni la TV8, Renato Usatîi a declarat că Partidul Democrat și Pavel Filip ar fi fost finanțați de președintele Igor Dodon cu câte 150.000 de dolari pe lună cât timp democrații și socialiștii formau coaliția de guvernare.

Citește și: Usatîi afirmă că expresia lui Dodon cu „porumbelul” a fost un scenariu organizat pentru a scăpa de apelativul „kuliok”

                 Usatîi, despre „dilema nr. 1 din PSRM”: Câteva tabere din Rusia vor ca Bătrîncea să fie președintele PSRM

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button