fbpx

Usatîi, despre „dilema nr. 1 din PSRM”: Câteva tabere din Rusia vor ca Bătrîncea să fie președintele PSRM

Potrivit liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, cea mai mare dilemă a socialiștilor în aceastră perioadă este discuția despre viitorul președinte al formațiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, spune primarul de Bălți, există unele tabere de influență care consideră că Igor Dodon va trage rating-ul partidului în jos, în vederea alegerilor parlamentare anticipate.

Dilema și problema nr. 1 în interiorul Partidului Socialiștilor… o parte, câteva tabere în Federația Rusă sunt pentru Bătrîncea ca viitor președinte al PSRM. Și este Dodon. Vă dați seama, pentru el azi să nu devină președinte asta e în general…”, a declarat Usatîi, invitat la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Potrivit politicianului, o opțiune pentru „ruși” e să-i ofere lui Igor Dodon o „funcție legată de CSI”.

Câteva tabere din Federația Rusă consideră că el este o ancoră care va duce la fund PSRM-ul. Și ca partidul să nu aibă un rezultat foarte prost la alegerile parlamentare anticipate… care vor fi anul următor, cred că până la urmă vor fi în luna mai”, a mai spus Usatîi.

Amintim că Partidul Socialiștilor își va desfășura, la 18 decembrie, cel de-al 16-lea Congres al formațiunii. Igor Dodon a anunțat deja că va fi reales, cu această ocazie, în fruntea partidului.

(update, ora 13:50) Partidul Democrat din Moldova (PDM) anunță că a luat decizia de a-l acționa în judecată pe Renato Usatîi pentru afirmațiile calomnioase și false pe care le-a făcut ieri seara în cadrul unei emisiuni la un post TV.

Citește și: Usatîi afirmă că expresia lui Dodon cu „porumbelul” a fost un scenariu organizat pentru a scăpa de apelativul „kuliok”

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button