fbpx

Ofițerii SPIA și procurorii anticorupție, în „vizită neanunțată” la Regimentul Național de Patrulare Nord al INP. Trei persoane, reținute

Angajații Regimentului Național de Patrulare Nord al INP au avut o surpriză matinală astăzi. Procurorii anticorupție, în comun cu ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI, au descins în birourile câtorva angajați, dar și la domiciliile acestora.

Acțiunile s-au desfășurat în cadrul unei cauze penale ce vizează fapte de corupere pasivă. În urma perchezițiilor, trei persoane au fost reținute. Este vorba de doi agenți de patrulare din cadrul instituției sus menționare, dar și o persoană civilă. Deocamdată, aceștia rămân după gratii pentru următoarele 72 de ore.

La moment se efectuează acțiuni de urmărire penală cu participarea persoanelor reținute. Agenții de patrulare sunt suspectați de însușirea unor sume de bani ce nu li se cuvin, în schimbul cărora nu a fost documentat un caz de conducere a mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Articole asemănătoare

Back to top button