fbpx

Ofertele de muncă din cadrul subdiviziunilor municipale, expuse la târg

Ofertele de muncă din cadrul subdiviziunilor municipale au fost expuse la Târgul Locurilor de Muncă desfășurat în capitală în data de 24 mai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul reprezintă o oportunitate de dialog între angajatori din diferite domenii și potențialii angajați, pentru a afla detalii despre ofertele de muncă disponibile în municipiul Chișinău.

În cadrul târgului de profil și-au prezentat ofertele educaționale și serviciile de ghidare în carieră, 25 de instituții de învățământ municipal.

În acets context, viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici a subliniat importanța implicării autorităților locale în organizarea evenimentelor privind recrutarea de personal pentru instituții, care vin să faciliteze accesul tinerilor și a celor aflați în căutarea unui loc de muncă la oportunități reale de angajare.

Potrivit viceprimarului, prin intermediul târgurilor și angajarea de tineri specialiști se urmărește contribuirea la dezvoltarea economică a municipiului Chișinău și la creșterea nivelului de ocupare a forței de muncă. Totodată, pentru tinerii care se pregătesc să intre pe piața muncii, acest aspect este oportun, deoarece îi ajută să-și aleagă calea potrivită sub aspect profesional, în funcție de abilitățile și interesele lor.

Evenimentul a adunat peste 50 de companii locale, care oferă aproximativ 3000 de locuri de muncă în diferite domenii de activitate.

Articole asemănătoare

Back to top button