fbpx

Octavian Țîcu a semnat moțiunea pentru demiterea Guvernului Chicu. Ce spune despre atitudinea PAS?

Deputatul independent Octavian Țîcu a semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului condus de Ion Chicu, la inițiativa celor de la Platforma DA. Totodată, politicianul a criticat poziția PAS în acest sens.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Vă anunț, aşa cum ne-am asumat şi anterior, că am semnat alături de deputații fracţiunii PPDA moțiunea de cenzură contra Guvernului Chicu. Am declarat şi anterior că doar instalarea unui Guvern proeuropean asumat de Blocul ACUM, la care ne vom alătura, poate scoate țara din pandemie, criză economică majoră şi izolare internațională, precum şi pregăti contextul pentru alegeri prezidențiale libere şi corecte.

Se confirmă încă o dată cele două calități „remarcabile” ale Maiei Sandu – să pună coarnele în pământ când nu trebuie şi să bage coada între picioare când trebuie determinare politică. Dacă PAS nu va semna, înseamnă că Micul Muc şi-a făcut datoria față de Moscova… ”, a scris acesta într-o postare pe Facebook.

Amintim că, ieri, 14 iulie, deputații Platformei DA au anunțat și prezentat proiectul moțiunii de cenzură, pe care au și semnat-o. Ulterior, Alexandru Slusari a precizat că va permite ca această moțiune să fie semnată doar de deputații de la PAS, cât și de independentul Octavian Țîcu.

Pe de altă parte, cei de la PAS au anunțat că o decizie cu privire la semnarea moțiunii o vor lua la Consiliul Național Politic al PAS, care va avea loc sâmbătă.

CITEȘTE ȘI:

Maia Sandu: „Voturile pentru demiterea Guvernului Chicu pot fi găsite doar la PD. Vrem soluții sănătoase”

Articole asemănătoare

Back to top button