fbpx

O casă de modă, acuzată de pedofilie, și-a retras campania de Crăciun: „Ne cerem scuze sincer”

Un gigant mondial de lux a fost nevoit să își retragă campania de Crăciun din cauza unor acuzații de pedofilie. Scandalul a apărut în urma fotografiilor în care au fost surprinși copiii. Reacția publică a fost una atât de puternică încât brandul de lux a renunțat la promovare, transmite Playtech.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un brand de lux și-a anulat campania de Crăciun. Publicul acuză compania de pedofilie

Balenciaga, celebră casă de modă, a fost implicată într-un scandal fără precedent. Brandul de lux a fost nevoit să retragă campania de Crăciun Toy Stories 2022, după un val uriaș de reacții din partea publicului și acuzații de pedofilie.

Totul a început după ce publicul a fost uimit de cum au fost fotografiați copiii folosiți pentru promovarea produselor scumpe.

Copii de doar câțiva ani au fost fotografiați alături de costume BDSM

Fotografiile au stârnit revolta publicului după ce micuți de doar câțiva ani au fost fotografiați în costume BDSM (Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism) ținând în brațe animăluțe de pluș, care sunt de fapt gentuțe de accesorii.

În urma reacției publice, brandul de lux din Spania a retras imediat pozele de pe site și din rețelele sociale cerându-și scuze printr-o postare pe Instagram.

Anunțul Balenciaga

Jucăriile de pluș purtau costume BDSM

În ședințele foto ale Balenciaga, copiii țineau în brațe gențile-ursuleț, accesorii ce au fost prezentate de casa de modă la Paris Fashion Week, în toamna acestui an.

Internauții au scris că fotografiile sunt „dezgustătoare“, pentru că „echipamentul“ jucăriilor de pluș era unul tipic BDSM, cu maieuri din plasă, hamuri și „zgardă“ din piele.

Internauții au aruncat vina pe fotograful campaniei

Țapul ispășitor a fost scos de către internauți fotograful campaniei, Gabriele Galimberti, care este fotograf National Geographic, însă acesta a anunțat că nu are nicio vină.

Nu el ar fi ales decorul și nici obiectele, colaborând cu brandul de lux strict în calitate de fotograf.

Articole asemănătoare

Back to top button