fbpx

Nu doar Plahotniuc, dar și câțiva dintre „oamenii săi” ar avea dublă identitate. Moțpan: Sunt cel puțin patru persoane

Deputatul Chiril Moțpan afirmă că a intrat în posesia unor documente care ar confirma faptul că cel puțin patru persoane din anturajul fostului lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, ar fi primit a doua identitate în Republica Moldova. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am mai intrat în posesia unor noi informații. Sunt cel puțin patru persoane care și-au luat a doua identitate. Mai este cineva care și-a schimbat doar patronimicul. Atât timp cât legea nu-mi permite să fac publice aceste date, nu o pot face, dar sunt mai multe persoane din anturajul lui Plahotniuc care au obținut nu știu în ce mod o a doua identitate”, a declarat Moțpan pentru tv8.md.

Fostul președinte al Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică mai spune că avea informații referitoare și la cea de-a doua identitate pe care ar fi primit-o Serghei Iaralov, despre care s-a aflat dintr-o ordonanță a Procuraturii Anticorupție. 

Precizăm că PA a inițiat o cauză penală pentru acțiunile ilegale ale angajaților Agenției Servicii Publice, care ar fi eliberat actele cu noile identități ale persoanelor din anturajul lui Plahotniuc. Pe atunci, director al ASP era Serghei Răilean, despre care presa a scris că ar fi finul de cununie al actualului lider al PDM, Pavel Filip.

Articole asemănătoare

Back to top button