fbpx

Nagacevschi, despre videoul în care lui Dodon i se propune o pungă: „Noi vedem o sacoșă, dar cine-mi spune ce a fost?”

Videoul în care apare Dodon, Plahotniuc, Iaralov și o pungă ar fi fost făcut public pentru ca să influențeze alegerile prezidențiale. De această părere este ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, care a făcut declarații la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministrul susține că probe în acest caz nu sunt, motiv pentru care nu poate fi nimeni acuzat.

„Este utilizată această pungă pentru radicalizarea opiniei publice, se apropie alegerile. Din punct de vedere al procedurii penale, procurorul general a spus că există un proces penal, se verifică lucrurile respective. Întrebarea este: ce probe sunt că s-au luat bani, că s-au dat bani? În ce constă componența infracțiunii? Pentru ce s-au dat, dacă s-ar fi dat bani? Adică sunt atâtea întrebări și atâta lipsă de răspunsuri.

Noi vedem o sacoșă, dar cine-mi spune mie ce a fost? Plahotniuc poate să spună că-s bani, Iaralov spune că sunt bani, să admitem, ipotetic, iar ealaltă parte spune că nu-s bani, dar noi condamnăm în baza declarației persoanei? Dar pentru ce au fost dați acești bani? Avem în gerere claritate ce s-a întâmplat în situația respectivă?”, a declarat Nagacevschi.

Amintim că, acum câteva săptămâni, deputatul Iurie Reniță a prezentat un video în care Plahotniuc îi propune lui Dodon o sacoșă. Ulterior, au mai fost făcute publice două secvențe de la întâlnirea politicienilor.

Articole asemănătoare

Back to top button