fbpx

Mihaela Musteață, una dintre victimele accidentului Orhei, s-a stins pe patul de spital

Accidentul care s-a produs acum câteva zile în urmă în preajma localității Sirota din Orhei a mai luat viața unei persoane.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba despre Mihaela Musteață, studentă în anul IV la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”.

Tânăra a murit miercuri, 17 ianuarie, la Spitalul Raional Orhei. Aceasta s-a aflat timp de patru zile în secția de terapie intensivă în stare critică. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Pavel Cristalov, vicedirectorul instituției medicale.

„(…) Inițial au fost internate cinci persoane, dintre care două în secția de terapie intensivă. Două persoane s-au aflat în departamentul de urgență la supraveghere, unde a doua zi au fost externați. Iar un bărbat a fost internat în secția de traumatologie, iar până în prezent ia tratament medical, având o stare de gravitate medie. Pacienta Mihaela Musteață, care se afla la terapie intensivă în stare critică, a decedat ieri după-amiază. A doua pacientă care a fost la terapie intensivă a fost transportată ieri la Institutul de Medicină Urgentă (…)”, a precizat Pavel Cristalov.

Dorina Arsene, purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, a confirmat pentru Ziarul de Gardă că cea de-a doua pacientă a fost transportată cu serviciul AVIASAN la spital. Tânăra are vârsta de 21 de ani.

„Starea pacientei în continuare este extrem de gravă. Este conectată la aparate și continuă tratamentul medicamentos”, a precizat Dorina Arsene.

Astăzi, 18 ianuarie, reprezentanții Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” au publicat pe pagina de Facebook a instituției un mesaj de condoleanțe. Potrivit lor, cei care doresc să-și ia rămas bun de la tânără și s-o petreacă pe ultimul drum pot veni sâmbătă, 20 ianuarie, ora 11:00, în orașul Șoldănești (strada 31 august, 17).

„Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei și colegilor în legătură cu trecerea prematură în eternitate a Mihaelei Musteață, studentă în anul IV la Facultatea de Stomatologie, șefă de grupă.

În aceste clipe de durere nemărginită, ne unim în rugăciuni pentru odihna sufletului ei și pentru a le da putere celor dragi. Mihaela va rămâne în amintire ca o persoană luminoasă și perseverentă, iar contribuția sa va fi păstrată cu recunoștință în inimile noastre (…). Dumnezeu să o odihnească în pace (…)”, se spune în mesaj.

Articole asemănătoare

Back to top button