fbpx

Micul dejun preferat dezvăluie cea mai remarcabilă trăsătură a ta. Cum sunt cei care beau doar cafea

De mici, învățăm că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Numeroase studii au arătat că avem mai multe șanse să dezvoltăm obiceiuri alimentare sănătoase dacă micul dejun este compus din alimente bogate din punct de vedere nutrițional, scrie AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O companie britanică de cereale a realizat un studiu interesant și a descoperit cum alimentele pe care le consumăm la micul dejun și caracterul nostru sunt interconectate. Compania a întrebat două mii de britanici ce mănâncă la micul dejun și a comparat aceste date cu caracterul lor.

De exemplu, cei care culeg un pom de fructe și aleargă la serviciu sunt în mare parte oameni care sunt în mod constant stresați și cărora le este greu să se relaxeze. Persoanele care mănâncă unt de arahide la micul dejun sunt cele mai iubitoare, iar cei care mănâncă iaurt cu fructe de pădure sunt de obicei foarte nervoși.

Verifică mai jos dacă te poți identifica cu rezultatele acestei cercetări.

Unt de arahide și pâine prăjită

Cercetările arată că persoanele care aleg această combinație pentru micul dejun au o sexualitate pronunțată. Aproximativ 57% dintre persoanele participante la cercetare au recunoscut că se consideră niște amanți excelenți și că aleg cel mai adesea unt de arahide și pâine prăjită la micul dejun.

O ceașcă de ceai și pâine prăjită

Chiar și 47% dintre respondenți au declarat că această combinație este micul lor dejun preferat. Analizând mai departe personalitatea lor, oamenii de știință au ajuns la concluzia că sunt persoane orientate spre carieră. De obicei, nu au prea mult timp liber și vor să mănânce sănătos, așa că această combinație este prima lor alegere.

Cereale

Persoanele care mănâncă cereale cu lapte sau iaurt la micul dejun sunt de încredere, spune acest studiu. Aceștia au răspuns că sunt mereu acolo pentru prieteni și cei dragi, nu întârzie niciodată și sunt de obicei apelul SOS atunci când cineva pățește ceva.

Croissant cu ciocolată și cafea

Persoanele care aleg această combinație pentru micul dejun sunt, de obicei, boemi în suflet. Le place să fie singuri, nu se preocupă prea mult de regulile sociale și sunt destul de romantici.

Pâine prăjită franțuzească

Persoanele cărora le place să înmoaie pâinea în ouă și să o prăjească scurt în ulei sunt hedoniste care vor să petreacă fiecare moment bucurându-se. Le place să se distreze, au admis în cercetare, iar un zâmbet pe buze și un palat satisfăcut sunt mai importante pentru ei decât un stomac plat.

Banane și iaurt

Aproximativ 27% dintre persoanele care mănâncă banane și iaurt la micul dejun au recunoscut că sunt stresate. Aceștia au recunoscut, de asemenea, că sunt mereu grăbiți și că rareori sunt relaxați.

Iaurt cu fructe de pădure

Această combinație sănătoasă și gustoasă este alegerea oamenilor entuziasmați. Circa 37% dintre persoanele considerate foarte emotive au dezvăluit că micul dejun preferat este o combinație de iaurt cu puține calorii și fructe.

Fulgi de ovăz cu fructe

Persoanele care mănâncă fulgi de ovăz la micul dejun sunt, de asemenea, orientate spre obiective. Aproximativ 41% dintre persoanele care au declarat că mănâncă această combinație sănătoasă la micul dejun au recunoscut că cariera lor este o prioritate în viața lor.

Smoothie-uri

Persoanele care consumă smoothie-uri la micul dejun sunt, de asemenea, orientate spre succes. Ei sunt veseli, zâmbitori și cred că se cunosc pe ei înșiși dimineața. Se bucură de un stil de viață sănătos, iar ceilalți îi descriu ca fiind cele mai mari elemente pozitive din echipă.

Ouă sub orice formă

Persoanele care mănâncă ouă la micul dejun au tendința de a fi sociabile. Aproximativ 43% dintre persoanele care mănâncă ouă omletă sau fierte au recunoscut că cei din jur îi consideră gălăgioși, oarecum îngâmfați și persoane cărora le place să fie în centrul atenției.

Persoanele care beau o ceașcă de cafea pe stomacul gol la micul dejun au recunoscut că sunt cei mai mari pesimiști ai societății și că adesea au impresia că au pornit cu stângul. Le este greu să se trezească și sunt păsări de noapte pentru care diminețile devreme sunt o mare problemă.

Persoanele care sar peste micul dejun sunt introvertite, spune acest studiu. Aproximativ 46% dintre persoanele care au recunoscut în cadrul sondajului că sar peste micul dejun s-au descris ca fiind retrași, liniștiți și fără prea multă motivație sau dorință de a ieși în evidență.

Articole asemănătoare

Back to top button