fbpx

Mesajul președintei în ziua alegerilor: „Îi îndemn pe toți cetățenii să decidă ei cine le va conduce localitatea”

Azi se aleg primarii în peste 270 de sate și orașe din R. Moldova. Președinta Maia Sandu i-a îndemnat pe toți cetățenii să meargă la vot și să decidă ei cine le va conduce localitatea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Oamenii au nevoie de administrații publice locale ce gestionează corect și eficient bugetul localităților și de primari care rezolvă problemele locuitorilor.

Satele și orașele noastre se pot dezvolta doar dacă vor fi conduse de primari onești, care știu să crească bugetul localității prin crearea condițiilor pentru dezvoltarea afacerilor și atragerea proiectelor.

Moldovenii merită să aibă condiții de viață acasă ca în țările europene, indiferent în care regiune locuiesc. Moldova merită să fie membră a Uniunii Europene și putem îndeplini acest obiectiv doar împreună – administrația centrală, administrația locală și toți cetățenii.
Ieșiți la vot și decideți liber cum vreți să fie localitatea voastră,” a scris Maia Sandu pe rețelele sociale.

Amintim că în 273 de localități astăzi este organizat turul II al alegerilor locale, acolo unde în primul tur niciunul dintre candidații la funcția de primar nu a întrunit mai mult de jumătate din voturile valabil exprimate. În alte opt localități din țară, unde alegerile din 5 noiembrie au fost declarate nevalabile, astăzi are loc votarea repetată

Articole asemănătoare

Back to top button