fbpx

Medic: Dacă nu ştiţi cum arată iadul, mergeţi în Unitatea Primiri Urgente şi o să-l vedeţi

Un cuplu care împărțea aceeași mască de oxigen este imaginea care i-a rămas în minte medicului Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, România. În Unitatea Primiri Urgente (UPU), totul este blocat și în jur se văd doar măști și butelii de oxigen, spune medicul, potrivit Digi24.

„Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU și o să-l vedeți! După garda de ieri (n. r. – luni), am rămas cu o amintire pe care nu am cum să o uit prea curând… Este imaginea unui cuplu aflat în UPU, care împărțea aceeași mască de oxigen”, spune dr. Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, într-o postare publicată pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Medicul afirmă că în UPU totul este blocat și în jur se văd doar măști și butelii de oxigen.

„Dacă prin tot haosul acela reușești să ai contact vizual cu un coleg, tot ce poți să citești în ochii lui este, pe lângă oboseală tot mai accentuată, neputința!!! Încă nu este târziu să ne dați și voi o mână de ajutor!!!”, spune medicul.

Aceasta le spune celor care încă nu sunt testați sau vaccinați, care țin la sănătatea lor și vor să scape din acest iad, că au două variante: „Îți faci un test rapid sau PCR și te asiguri că nu ai simptome, că ești negativ. Îți faci și o programare la un centru de vaccinare și încerci să intri în contact cu cât mai puține persoane, până îți faci vaccinul, chiar și după! România, trezește-te!”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button