fbpx

Maria Ciobanu i-a adresat o scrisoare deschisă lui Sergiu Sîrbu: „Păreai un tânăr care studiază, analizează. Ești doar un rătăcit în politică”

Membra ACUM, Maria CIobanu, i-a adresat o scrisoare deschisă lui Sergiu Sîrbu. Deputata l-a îndemnat pe democrat să își retragă cererea depusă la poliție pe numele lui Pavel Grigorciuc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În adresarea sa, publicată pe pagina de Facebook, politiciana a menționat că Sîrbu ar fi putut deveni un bun jurist și recunoaște că în discuțiile private acesta ar spune „lucruri normale”. În același timp, Maria Ciobanu susține că democratul a prezentat de mai multe ori în Parlament proiecte de legi, cunoscând superficial conținutul acestora și că nu i-ar fi fost cauzată nici o leziune. Aceasta îl îndeamnă pe Sergiu Sîrbu să fie bărbat și să „încerce să spună NU”.

„În discuțiile private spui lucruri normale, chiar te străduiești să creadă interlocutorul că nu ai de ales, ești nevoit să faci jocul stăpânului tău… Nu este așa, Sergiu! Ție îți face plăcere să te guduri în fața lui, în fața bandiților care au acaparat instituțiile statului. Te folosesc în cele mai murdare jocuri parlamentare. Nu o dată ai prezentat proiecte de legi și hotărâri, conținutul cărora îl cunoșteai superficial, ele fiind scrise de alții și în altă parte, numai nu în Legislativ. Este alegerea ta și nu am cum să te ajut. Un lucru însă ți-l cer în calitate de profesoară și colegă de Legislativ: retrage cererea pe care ai scris-o la poliție, învinuindu-l pe fostul tău coleg, tânărul Pavel Grigorciuc. Știi bine că nu ți-a cauzat nicio leziune corporală, că a fost o reacție neinspirată la insultele tale bădărănești. Justiția stăpânului tău îl va priva de libertate, iar pe conștiința ta se va mai încrusta o ticăloșenie… Fii bărbat, Sergiu, încearcă să spui și magicul cuvânt NU”, a scris deputata.

Democratul a venit cu o reacție la mesajul deputatei. Acesta a menționat că argumentele nu trebuie înlocuite cu agresiune. În acelați timp, Sîrbu a mai declarat că nu ar fi depus nici o plângere, iar oamenii legii au început să cerceteze cazul deoarece totul s-a întâmplat în public.

Articole asemănătoare

Back to top button