fbpx

Democratul Sergiu Sîrbu răspunde acuzațiilor Mariei Ciobanu: „Argumentele nu trebuie înlocuite cu agresiuni fizice”

Sergiu Sîrbu a venit cu o reacție după ce membra ACUM, Maria Ciobanu, i-a adresat o scrisoare deschisă. Democratul declară că argumentele nu trebuie înlocuite cu agresiune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sîrbu a scris, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, că nu ar fi depus nici o plângere, iar oamenii legii au început să cerceteze cazul deoarece totul s-a întâmplat în public. În același timp, democratul a menționat că în cazul în care cineva ar fi agresat-o pe Ciobanu, acesta l-ar fi condamnat într-o declarație publică.

„Eu vă spun cu toată fermitatea că nu l-am jignit pe acel individ, dar chiar dacă i-aș fi spus ceva, agresiunea fizică nu ar fi fost justificată. Să vă amintesc de câte ori ați insultat dvs diferite persoane? Și asta înseamnă că ar fi trebuit să vină să vă lovească?!! Că asta se înțelege din poziția pe care o exprimați. Sau ce promovați dvs de fapt? Cred că promovați doar emoții negative și frustrări, ură și agresivitate. În ceea ce privește plângerea. Aceasta nu a fost depusă de mine. Poliția a început cercetarea cazului dat fiind că fapta a fost comisă în public. Eu doar am dat explicații pe caz. Regret, dar pentru acest caz împăcarea părților nu duce la încetarea procesului. Îmi displace și mie total acest incident, dar nu am avut niciun rol în declanșarea lui”, a scris Sergiu Sîrbu.

Amintim că în această dimineață Maria Ciobanu a publicat o scrisoare deschisă, prin intermediu căreia l-a îndemnat pe Sergiu Sîrbu să își retragă cererea depusă la poliție pe numele lui Pavel Grigorciuc.

Articole asemănătoare

Back to top button