fbpx

Maia Sandu: „Vreți să schimbați situația din țară?”. Guvernul anunță concurs pentru funcția de secretar general în cinci ministere

Guvernul a anunțat concurs pentru funcția de secretar general în cinci ministere. Este vorba despre Ministerul Finanțelor, Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, dar și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candidații, care pot aplica dosarele până la 30 august, trebuie să dețină o experiență profesională de minimum cinci ani în domeniile specifice sferelor de competență ale instituțiilor menționate și o experiență managerială de cel puțin trei ani.

„Vreți să schimbați situația din țară și să puneți umărul la asigurarea unui nivel de trai înalt pentru cetățeni? Aveți energie și curaj pentru a înfrunta toate provocările specifice contextului actual al Republicii Moldova și a duce țara noastră în rândul țărilor civilizate?

Atunci avem nevoie de dumneavoastră. Participați la concursul pentru funcția de secretar general în cinci ministere”, a scris prim-ministra Maia Sandu pe pagina sa oficială de pe o rețea de socializare.

Guvernul condus de Maia Sandu a fost învestit în funcție la 8 iunie curent, iar până în prezent au fost numiți mai mulți noi secretari de stat în ministere.

Articole asemănătoare

Back to top button