fbpx

Mai multe restricții la iarmaroacele de Paști. Codreanu: „Nu mai vreau să văd ștrampi și rujuri printre cozonaci”

Cu ocazia sărbătorilor pascale, în această săptămână urmează să fie organizate iarmaroace în toate sectoarele capitalei. În anii precedenți, la astfel de târguri de obișnuia comercializarea nu doar a produselor alimentare destinate Paștelui, așa că primarul interimar, Ruslan Codreanu, a atenționat pretorii să nu admită ca situația să se repete. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, la iarmaroace ar urma să fie permise doar produse alimentare, cu excepția cărnii și a produselor lactate necertificate.  

„Nu mai vreau să văd ștrampi și rujuri la iarmaroacele de Paști, doar produse alimentare”, a spus Codreanu azi, la ședința operativă săptămânală a serviciilor Primăriei Chișinău.

Pretorul sectorului Rîșcani, Nicolae Balaur, afirmă că activitatea așa-zișilor comercianți care vând direct din mașini nu este autorizată. Acesta susține că angajații Preturii vor verifica situația și vor dispune ca aceste instalații de comerț să fie evacuate.

„Îndemnăm oamenii să nu cumpere de la acești agenți economici”, a mai spus Balaur.

„Pretura Buiucani a emis autorizații temporare, vă asigur că în următoarele zile nu o să mai fie”, a spus Vadim Brînzaniuc, vicepretorul sectorului Buiucani.

Articole asemănătoare

Back to top button