fbpx

Kremlinul neagă informațiile despre „planul Moscovei de a distruge R. Moldova”. Peskov: „Nu cunoaștem, întrebați de Zelenski”

„Kremlinul nu știe nici de un fel de plan de distrugere a democrației și de control al Republicii Moldova, despre care a vorbit președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski,” susține Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu știm despre ce este vorba, întrebați-l pe Zelenski despre ce vorbește”, a spus el ca răspuns la întrebarea jurnaliștilor ruși dacă un astfel de plan există sau este dezinformare.

Reacția vine după ce președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că autoritățile ucrainene au interceptat un plan rusesc de preluare a controlului asupra Republicii Moldova.

După mesajul președintelui Zelenski, și instituția prezidențială de la Chișinău a anunțat că „instituțiile responsabile lucrează pentru asigurarea securității țării și folosesc tot ajutorul informațional al partenerilor pentru a anticipa și preveni orice tentative de subminare a statului nostru”.

De asemenea, Serviciul de Informații și Securitate transmite cetățenilor Republicii Moldova că toate instituțiile statului lucrează în plină capacitate și nu vor permite realizarea acestor provocări.

Articole asemănătoare

Back to top button