fbpx

Precizările președintei referitoare la declarațiile lui Zelenski despre planurile Rusiei de desființare a democrației în R. Moldova

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este în legătură permanentă cu liderii de state și guverne din țările europene și cu alți parteneri externi, printre care și președintele Volodimir Zelenski, cu care are un schimb continuu de opinii și informații privind situația din regiune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceste precizări au fost făcute în urma declarației președintelui ucrainean despre planul rusesc de preluare a controlului asupra Republicii Moldova.

Președinția Republicii Moldova anunță că instituțiile responsabile lucrează pentru asigurarea securității țării și folosesc tot ajutorul informațional al partenerilor pentru a anticipa și preveni orice tentative de subminare a statului nostru.

De asemenea, Serviciul de Informații și Securitate transmite cetățenilor Republicii Moldova că toate instituțiile statului lucrează în plină capacitate și nu vor permite realizarea acestor provocări.

Articole asemănătoare

Back to top button