fbpx

Johannes Hahn a avut o întrevedere cu membrii PDM. Declarația făcută de Vitalie Gamurari

Comisarul European pentru Politică de Vecinătate și Extindere, Johannes Hahn, se află astăzi într-o vizită la Chișinău. Acesta a avut deja întrevederi cu Blocul ACUM, Partidul Socialiștilor, iar, potrivit unei declarații făcute de către purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, a avut o întâlnire și cu democrații.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Pot să confirm că a avut loc întrunirea astăzi, nu am alte detalii. Sunt planificate întruniri și cu ceilalți doi reprezentanți (n.r. Dmitri Kozak, reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru Dezvoltarea Relațiilor Comerciale și Economice cu Moldova, și Brad Freden, directorul Oficiului pentru Afaceri din Europa de Est al Departamentului de Stat al SUA).

Cu domnul Johannes Hahn a avut loc astăzi întrunirea. Toate informațiile referitor vor apărea mai târziu într-un comunicat de presă al PDM. Eu detaliile nu le cunosc pentru că sunt vizite protocolare”, a precizat Vitalie Gamurari, pentru tv8.md.

Amintim că și reprezentanții PSRM au avut astăzi o întrevedere cu Johannes Hahn. În urma acesteia, formațiunea a anunțat convocarea Consiliului Republican, în această săptămână. Comisarul European s-a întâlnit astăzi și cu cei doi copreședinți ACUM, Andrei Năstase și Maia Sandu, cât și cu alți reprezentanți ai Blocului.

Articole asemănătoare

Back to top button