fbpx

Își donează ziua de naștere pentru micuții bolnavi de cancer. Contribuie și tu la fericirea unui copil de la Spitalul Oncologic

De ziua sa nu vrea cadouri pompoase sau distracții, ci să-i ajute pe cei mai puțin fericiți, pe cei pentru care zâmbetul este o raritate. 

Nistor Lazăr este cel care a inițiat o strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer. Tânărul își va sărbători ziua de naștere pe 17 februarie, iar cu această ocazie îi invită pe toți prietenii să doneze banii de care i-ar fi cumpărat cadoruri în scopuri caritabile.

„Sunt extrem de recunoscător pentru tot ce am: sănătate, minunata mea familie, prieteni și un job pe care îl practic cu drag și pasiune, așa că nu îmi lipsește nimic… Anul acesta vreau să contribui prin a aduce speranța în sufletele copilașilor ce se luptă cu o boală mult prea grea. De aceea, în acest an, pentru prima dată în viață, îmi donez ziua de naștere copiilor internați la Spitalul Oncologic din mun. Chișinău. 

Este frumos să primești, dar mult mai mare este bucuria atunci când împarți darul cu niște copii care ne pot schimba viitorul”, a scris pe Nistor pe Facebook.

Toate fondurile adunate din donații cu această ocazie vor merge către copiii cu afecțiuni oncologice, pentru organizarea activităţilor creative şi procurarea materialelor didactice: creioane, hârtie colorată, plastilină, dar şi câte o jucărie de pluș.

Dacă vrei să-i ajuți și tu pe micuții de la Spitalul Oncologic, donează aici.

Articole asemănătoare

Back to top button