fbpx

Ingredientul pe care e bine să îl pui în omletă pentru a fi pufoasă: Trucul folosit de multe gospodine

Am mai scris și vom mai scrie despre omletă, nu de alta dar multora dintre noi, cei din redacție, ne place. Așa că, după multe testări, am reușit să descoperim care este ingredientul pe care să îl pui în omletă pentru a fi pufoasă. Trucul, folosit deja de multe gospodine, te va ajuta și pe tine să devi masterchef în omletă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sfaturi simple pentru a face omleta mai gustoasă și mai pufoasă

Atunci când vrei un mic dejun sățios în doar câteva minute, ouăle îți vin la îndemână. Se pot lua fierte sau pe jumătate prăjite. Dar când vine vorba de prepararea unei omlete, nu mulți pot atinge acel reper al unei omlete perfecte. În mod ideal, acest produs este considerat impecabil doar atunci când este pufos.

Dacă ai preparat omlete gustoase, dar te lupți să le adaugi pufozitatea necesară, nu te îngrijora. Suntem aici cu aceste sfaturi pentru a obține un zece la capitolul omletă, dar și cu ingredientul pe care e bine să îl pui în omletă pentru a fi pufoasă, scrie Playtech.

Iată 5 sfaturi simple pentru a face omleta mai gustoasă și mai pufoasă:

Nu doar la micul dejun, ci acum poți mânca omletă chiar și ca o gustare încărcată de seară. Încearcă și rețeta de omletă cu brânză care este cremoasă și gustoasă. Un strop de diverse condimente și bunătățile spanacului îi pot da o notă nutritivă.

Omleta masala pav în stil Mumbai este o altă rețetă delicioasă, pe care punem pariu că-ți va plăcea să o prepari acasă.

Vezi și: Ingredientul banal care face ca omleta să nu se mai lipească de tigaie. Aşa iese ca în reviste, trebuie să încerci

Care este ingredientul pe care e bine să îl pui în omletă pentru a fi pufoasă

Și a sosit momentul de care vorbeam la început, și anume îngredientul pe care e bine să îl pui în omletă pentru a fi pufoasă. Cei mai mulți dintre noi gătesc o omletă mult prea repede. Amestecă bine ouăle, dar nu adăuga lapte, sare sau orice altceva te gândești în acest moment.

Nu există un raport fantezist între albuș și gălbenuș, folosește oul întreg (Nu ăsta este trucul). Amestecă-le bine cu o furculiță. Dacă există o inconsistență continuă să amesteci până când nu mai există. Într-o tigaie încălzită uniform, aruncați untul. Dacă auziți vreun scâncet, tigaia este prea fierbinte, așa că coboar-o sub temperatură.

Dacă ai rumenit untul, cel puțin în acest caz, l-ai ars. Odată ce untul este topit adaugă ouăle. Serios, dacă auzi zgomot, tigaia este prea fierbinte! La început vrei să amesteci puțin ouăle când ajung în tigaie. În acest moment se va simți ca și cum ai face cremă. Acest lucru oferă o pufozitate minunată. Acum lasă să înceapă să se gătească și să se solidifice. Lasă-i timp!

Din nou, serios, dacă se rumenește oul este prea cald, așa că adaugă puțină sare în acest moment. Odată ce oul este bine făcut, în mod tradițional se rulează omleta, se servește cu câteva ierburi proaspete deasupra. Dacă pur și simplu trebuie să ai o umplutură, adaugă umplutură precoaptă înainte de a o rula.

Dar, nu ți-am spus clar care este ingredientul, acesta este bicarbonatul de sodiu, sau, în cel mai bun caz, praful de copt care se descompune atunci când este încălzit, eliberând dioxid de carbon gazos. Acum știi care este ingredientul pe care e bine să îl pui în omletă pentru a fi pufoasă. Pe scurt, nu te poți grăbi cu o omletă bună!

Articole asemănătoare

Back to top button