fbpx

Înconjurul lumii în 245 de zile: Cât costă un bilet la bordul navei care va efectua cea mai lungă croazieră?

Pasagerii unei nave de croazieră se pregătesc pentru a efectua o călătorie în jurul lumii, ce va dura 245 de zile și va cuprinde șase continente, 51 de țări și 111 porturi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nava „Viking Sun” va pluti pe apele lumii timp de opt luni și ar putea stabili un record mondial Guinness pentru cea mai lungă croazieră continuă.

Pasagerii vasului vor avea posibilitatea să creeze aventuri memorabile, datorită popasurilor multiple, precum cel din punctul extrem sudic al Americii de Sud sau orașul indian Mumbai.

O astfel de circumnavigaţie la bordul unui vas de croazieră cu 930 de locuri nu este însă ieftină. Preţurile unui bilet pornesc de la aproximativ 66.900 de lire sterline şi pot depăşi 194.000 de lire sterline.

Compania organizatoare, Viking Cruises a denumit această călătorie „Croaziera mondială supremă”.

„Este cel mai extins itinerariu disponibil în industrie, cu o lungime aproape dublă în comparaţie cu itinerariile croazierelor mondiale pe care le-am organizat anterior”, a spus Torstein Hagen, preşedintele companiei.

După plecarea din Greenwich, Londra, vasul de croazieră se va îndrepta spre Scandinavia, Insulele Caraibe, America de Sud şi insulele tropicale îndepărtate din Pacificul de Sud. Croaziera va continua de-a lungul coastelor Australiei, prin Asia, Mediterana şi înapoi în Europa. Călătoria se va încheia în Londra, în mai 2020.

Persoanele aflate în această croazieră vor avea ocazia să se cazeze în 23 de oraşe, printre acestea numărându-se Rio de Janeiro (Brazilia), Ho Chi Minh (Vietnam) sau Luxor (Egipt), relatează Agerpres, citat de ProTV.

În total, 54 de persoane din mai multe ţări – dintre care patru din Marea Britanie – vor petrece toate cele 245 de zile în această croazieră. Celelalte vor parcurge jumătate din itinerarul total, schimbarea de pasageri fiind programată în Los Angeles.

Articole asemănătoare

Back to top button