fbpx

Încă nouă percheziții în cazul Bismobil Kitchen: Ce au mai descoperit oamenii legii

Polițiștii și procurorii au mai stabilit unele adrese, precum și alte persoane implicate în schema infracțională în dosarul escrocheriilor comise de Bismobil Kitchen.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițerii Direcției investigații complexe a INI, în comun cu ofițerii DGUP, sub conducerea PCCOCS, au efectuat încă 9 percheziții în cadrul cărora au fost depistate și ridicate documente contabile, înscrisuri de ciornă, telefoane mobile, purtători electronici de informație pe care se păstrează urmele infracțiunilor, contracte, facturi și alte obiecte care au importanță pe cauza penală.

Actualmente se întreprind toate măsurile și acțiunile necesare în scopul acumulării probatoriului pe cauzele penale inițiate.

Amintim că acum două saptămâni cinci persoane au fost reținute în dosarul denumit generic „Bis Mobil Kitchen.”

Astfel, au fost pornite 17 cauze penale, iar prejudiciul depășește 10.000.000 lei.

Fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, a fost reținut joi, 19 ianuarie, pe Aeroportul de la Chișinău, în timp ce încerca să părăsească teritoriul Republicii Moldova. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arest preventiv, în urma căruia a fost arestat pentru 20 de zile.

Amintim că mai multe persoane din Republica Moldova, care au achitat avansul pentru o bucătărie realizată la comandă, sunt nemulțumite că reprezentanții companiei producătoare nu mai răspund la apelurile telefonice.

Citește și: Ai încheiat un contract cu Bismobil Kitchen? ISSPNPC vine cu câteva recomandări

Articole asemănătoare

Back to top button