fbpx

IGP anunță că cinci polițiști nu au acționat corespunzător în cazul accidentului de la Boldurești. Ce pedepse au primit

Cinci polițiști din cadrul IP Nisporeni au fost sancționați și demiși pentru sabotarea investigațiilor în cazul primarului de Boldurești, care a accidentat mortal un copil de 14 ani și a încercat să ascundă urmele infracțiunii, anunță IGP.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Inspectoratul General al Poliției a demarat o anchetă de serviciu pentru a elucida acțiunile/inacțiunile angajaților din subdiviziunile implicate la descoperirea infracțiunii.

În cadrul anchetei, Direcția inspectare efectiv a IGP a stabilit că 5 angajați ai Inspectoratului de Poliție din Nisporeni nu au acționat corespunzător, conform sarcinilor și rigorilor, în procesul de stabilire a circumstanțelor comiterii accidentului rutier și au creat impedimente celorlalți polițiști în procesul de documentare.

În rezultat, prin ordinul șefului IGP, un angajat cu funcție de conducere și unul cu funcție de execuție din Inspectorat au fost demiși, un polițist a fost retrogradat în funcție, iar doi s-au ales cu mustrare aspră.”

Amintim că în urma accidentului rutier din 19 februarie curent din localitatea Boldurești, raionul Nisporeni, un copil a murit, iar șoferul a părăsit locul accidentului.

Vezi și: Mama băiatului ucis la Boldurești: „Dacă criminalul avea inimă și se oprea, îl lua și îl ducea la spital, poate scăpa”

Articole asemănătoare

Back to top button