fbpx

update, video, foto | Primarul de Boldurești, arestat după ce ar fi accidentat mortal un copil și a fugit de la fața locului

(update 23 februarie, 16:10) Primarul de Boldurești, Nicanor Ciochină, a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 12:28) Polițiștii au mai identificat un suspect pe acest caz, complice al șoferului care a provocat accidentul. Potrivit oamenilor legii, acesta l-a ajutat cu găsirea unei mașini identice cu cea implicată în accident. Tot el a participat la montarea plăcuței cu numărul de înmatriculare pe altă mașină, pentru a duce în eroare oamenii legii. Acesta este medic stomatolog și urmează să fie reținut pentru 72 de ore, a anunțat Poliția.

Știrea inițială:

Primarul din Boldurești, Nisporeni, este șoferul care a lovit mortal cu mașina un copil de 14 ani și a fugit. Anunțul a fost făcut de IGP, pe 21 februarie.

Bărbatul a încercat în toată această perioadă să ducă în eroare de nenumărate ori Poliția pentru a se eschiva de la răspundere, precizează oamenii legii.

„În prima fază acesta a montat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe o mașină de marcă identică celei implicate în accident (o Dacia Duster de culoare albă). Mașina a fost anunțată în orientare, iar suspectul a deconectat telefonul și nu s-a prezentat nici la domiciliu și nici la locul de muncă.

Aseară, în jurul orei 22:00, acesta a înscenat un accident rutier cu implicarea mașinii deteriorate, pentru a ascunde urmele accidentului în care a fost tamponat copilul.

Astăzi dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii au reușit să rețină bărbatul de 47 de ani. Este vorba despre primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni, iar mașina implicată în accident era de serviciu.”, se arată în comunicatul IGP.

Poliția menționează că investigațiile continuă, inclusiv cele în care este vizat un cerc de suspecți care au ajutat bărbatul care a comis infracțiunea la eschivarea de la pedeapsă și l-au ajutat să pună în aplicare toate acțiunile menite să ducă în eroare oamenii legii.

Pe caz a fost pornită o cauză penală care se află în gestiunea procurorilor din Chișinău.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button