fbpx

Igor Munteanu: „Partidul Șor trebuie sancționat pentru că utilizează corupția ca instrument de manifestare publică”

„La mijlocul acestor evenimente de duminică stau multe din insuccesele justiției din Moldova. Nu s-ar fi ajuns aici, dacă ar fi existat un proces credibil și definitiv dus până la capăt de liderul acestui grup infracțional, Șor.” Declarația a fost făcută de președintele partidului Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB), Igor Munteanu, în cadrul emisiunii Ora Expertizei de la Jurnal TV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Planul rusesc reprezintă o tentativă logică de intimidare a autorităților proeuropene, de creare a haosului și provocărilor. Ar trebui să existe niște sancțiuni administrative pentru acest partid care utilizează corupția ca instrument de manifestare în viața publică”, a declarat Igor Munteanu.

Duminică, la Chișinău a avut loc un protest antiguvernamental organizat de Mișcarea Națională Pentru Popor. Manifestanții au cerut Guvernului să achite integral facturile pentru lunile de iarnă.

„În ultimele luni chiar am putut observa o anumită coagulare a grupurilor infracționale care își doresc răsturnarea ordinii publice, răsturnarea posibilă a ordinii constituționale. Toate aceste elemente lucrează pe strategia Rusiei de a scutura Moldova și de a obține un alt rezultat geopolitic”, a adăugat liderul CUB.

Duminică, în timpul protestului antiguvernamental a fost aprobată o Rezoluție potrivit căreia guvernării i se oferă un termen de șapte zile pentru a da un răspuns la solicitarea cetățenilor de achitare integrală a facturilor pentru perioada rece a anului.

Articole asemănătoare

Back to top button