fbpx

update, live | Miting în centrul capitalei: Participanții cer demisia Guvernului și achitarea facturilor pentru lunile de iarnă

(update 14:59) Circulația a fost reluată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

update (14:20) Oamenii legii îndeamnă conducătorii auto să evite centrul capitalei, din cauza mitingului care a blocat bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Poliția va anunța imediat ce traficul va fi reluat

Știrea inițială:

Centrul Chișinăului este plin de manifestanți care cer demisia actualei guvernări, dar și achitarea facturilor pentru lunile de iarnă.

Manifestanții au venit cu drapele ale Republicii Moldova și au adus lozinci critice la adresa guvernării. Aceștia se arată deranjați de sumele prezente în facturi și cer demisia guvernării Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Protestul este organizat de Partidul Șor.

În vederea consolidării dialogului cu cetățenii și creșterii gradului de siguranță, Poliția îndeamnă toți participanții la protest să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică, să se conformeze indicațiilor oamenilor legii, restricțiilor impuse de autorități, să nu vină cu mesaje care instigă la agresiune, violență sau alt gen de acțiuni periculoase pentru siguranța cetățenilor.

„Persoanele care nu vor respecta conduita impusă de legea cu privire la întruniri, instigă sau comit acte de violență, dezordini sau destabilizări vor purta răspundere conform legislației”, a comunicat sâmbătă, 18 februarie, oamenii legii.

 

Articole asemănătoare

Back to top button