fbpx

horoscop | Scorpionii se îndrăgostesc, iar Gemenii se împacă cu un om drag. Ce ne prezic astrele pentru săptămâna viitoare?

Săptămâna viitoare este una plină de emoții și trăiri intense, dar, în același timp, nativii vor încerca să își păstreze calmul în orice situație și să fie raționali. Unii dintre ei se vor îndrăgosti, iar alții vor stabili relații de durată cu persoane influente.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec – luni și marți aveți parte de înțelegere din partea celor dragi, iar spre sfârșitul săptămânii veți cheltui inteligent banii și energia, investind în lucruri de durată.

Taur – puneți mult preț pe prieteni și vă puteți împăca cu o persoană cu care ați fost apropiați în trecut. În primele zile ale săptămânii sunteți foarte populari, iar joi și vineri ați putea porni într-o călătorie care să vă dea peste cap viața.

Gemeni – sunteți echilibrați și vă împăcați cu o persoană dragă cu care ați avut neînțelegeri. Săptămâna viitoare o veți petrece în jurul prietenilor și veți acumula energie pozitivă.

Rac – luni și marți sunteți cu gândul la drum. Spre sfârșit de săptămână obțineți autoritate în mediul profesional, iar weekendul îl petreceți lângă familie.

Leu – săptămâna care vine faceți cunoștință cu o persoană influentă care să vă ajute să urcați treptele carierei. În weekend aveți parte de experiențe inedite și cunoașteți persoane de alte etnii și culturi.

Fecioară – astrele vă recomandă să fiți atenți la relația cu partenerul de viață. Nu criticați atât de mult și fiți mai pozitivi. În weekend s-ar putea să porniți într-o călătorie.

Balanță – fiți atenți la sănătate la începutul săptămânii. Joi și vineri petreceți mai mult timp cu partenerul de viață, iar în weekend vizitați o rudă mai în vârstă care vă oferă sfaturi prețioase.

Scorpion – la începutul acestei săptămâni vă îndrăgostiți incurabil. Cine știe, poate această relație va fi cea mai importantă din viață. Astrele vă recomandă, totuși, să nu neglijați serviciul și prietenii.

Săgetator- sunteți orientați către casă și familie. Joi și vineri aveți parte de zile distractive și de experiențe noi. În weekend fiți atenți la alimentație și la sănătate.

Capricorn – aveți gândurile împrăștiate și nu vă puteți concentra. Miercuri, joi și vineri vă încărcați bateriile și petreceți mai mult timp acasă.

Vărsator – fiți atenți cum cheltuiți energia. La mijloc de săptămână ați putea merge într-o călătorie cu prietenii, iar în weekend vă reuniți cu familia și petreceți timpul împreună.

Pești – sunteți sensibili și emotivi. La mijlocul săptămânii energia pe care o aveți vă ajută să realizați lucruri la care nici nu v-ați fi gândit. Astrele vă recomandă să fiți atenți la alimentație în weekend.

Articole asemănătoare

Back to top button