fbpx

Guvernul îl îndeamnă pe edilul capitalei să se abțină de la „declarații populiste”

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a venit cu o reacție, după ce astăzi, în cadrul ședinței Primăriei Chișinău, Ion Ceban a solicitat autorităților să intervină cu finanțări pentru reabilitarea mai multor segmente de drum din oraș, în contextul summit-ului CPE care urmează să aibă loc la Chișinău la data de 1 iunie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe o rețea de socializare, acesta subliniază că „toate lucrările de pregătire a summit-ului european au ca scop îmbunătățirea condițiilor pentru cetățeni, inclusiv după desfășurarea evenimentului găzduit de țara noastră.

„Amintim Primăriei Chișinău că aceasta are delegat un reprezentant în cadrul Comitetului de organizare al Summitului Comitetului Politice Europene. Toate lucrările de pregătire a acestui eveniment internațional au ca scopul îmbunătățirea condițiilor pentru cetățeni, inclusiv după desfășurarea evenimentului găzduit de țara noastră. Invităm Primăria Chișinău să muncim în formatele existente în direcția obținerii unor rezultate concrete în beneficiul oamenilor și să ne abținem de la declarații populiste”, a comentat Daniel Vodă.

Articole asemănătoare

Back to top button