fbpx

Grosu, despre soarta lui Dodon: „Nu l-am crezut nici când am făcut coaliție. Simțeam că la prima cotitură o să ne spună la revedere”

În timp ce Igor Dodon consideră că dosarul său este un „show de doi bani” și că învinuirile aduse sunt nefondate, președintele Parlamentului susține că chiar dacă Igor Dodon acuza guvernarea de fabricarea dosarului, fostului președinte i s-a oferit toate condițiile și drepturile pentru a-și prezenta argumentele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate de la TV8.

„Dodon câte a spus în viața asta, eu nu l-am crezut nici atunci când a făcut cu noi alianță în 2019. Simțeam noi că la prima cotitură o să ne spună la revedere”, a declarat Grosu.

Potrivit lui Igor Grosu, acum guvernarea trebuie să-i ofere toate posibilitățile să-și urmeze toate procedurile, să nu vină mai apoi în instanță și să spună că „mi-au interzis”, iar judecata să ia mai apoi o decizie corectă.

„A fost îmbogățire ilicită sau nu, sunt ale lui proprietățile sau nu, asta să ne spună judecata”, a mai adăugat Grosu.

Amintim că în iunie 2019, PSRM și Blocul ACUM au semnat un acord de înțelegere temporară. Puțin mai târziu, în martie 2020, socialiștii au semnat deja cu democrații un acord de coaliție.

Menționăm că Igor Dodon se află în arest la domiciliu, după ce a fost reținut pentru 72 de ore, fiind învinuit de coruperea pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de patrie și îmbogățire ilicită.

Potrivit acuzatorilor de stat, pedeapsa maximă în dosarul în care este vizat Igor Dodon este de până la 20 de ani de închisoare.

Citește și: Procurorul pe caz afirmă că Dodon se pregătea să plece din țară pe 26 mai: „Am insistat pe arestarea lui pentru a nu se ascunde”

Articole asemănătoare

Back to top button