fbpx

„Show de doi bani!”. Reacția PSRM la reținerea lui Igor Dodon

Membrii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova consideră că reținerea fostului președinte, Igor Dodon, este un „show de doi bani” și un „cadou politic” pentru Maia Sandu, cu ocazia zilei de naștere a președintei. Mai mult, aceștia consideră că învinuirile aduse sunt nefondate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi cu colegul nostru, cu ex-președintele Republicii Moldova este un show de doi bani. În cazul domnului Dodon sunt multe învinuiri grave, neprobate și care anterior au fost vociferate de reprezentanții guvernării la emisiunile televizate. Acest show a fost regizat demult, de aceea, în țară nu este președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. De ziua ei de naștere, se fac aceste show-uri. Un cadou banal. Învinuirile aduse sunt ridicole”, a declarat deputatul BCS, Vlad Bătrîncea.

„Niciun rezultat palpabil pentru cetățenii, care se confruntă zilnic cu sărăcia, prețuri, tarife și incapacitate de plată. Atunci când guvernarea va demonstra incompetență, va furniza doar show-uri. Ei luptă cu opoziția”, a mai spus parlamentarul.

Precizăm că, în această dimineață, Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore, fiind învinuit de coruperea pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită.

Liderul PSRM este bănuit de bănuit de luare de mită și trădare de patrie. În dimineața de 24 mai au fost inițiate percheziții de către Procurorii anticorupție, ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și cei ai Serviciului de Informații și Securitate (SIS)

 

Articole asemănătoare

Back to top button