fbpx

foto | Vrea să ne reprezinte tradițiile și cultura cu mândrie. Cine este moldoveanca care participă la concursul Miss Tourism International 2019?

În urma preselecției naționale Miss Tourism International Moldova 2019, Diana Toma a fost desemnată oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Miss Tourism International 2019. Acesta se desfășoară în acest Malaysia în perioada 22 octombrie – 15 noiembrie. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Diana este născuta în Criuleni, dar locuiește în Bucuresti. Tânăra are 25 de ani și a absolvit ASEM, iar acum face masteratul la Facultatea de Drept a Universității Romano-Americane din București.

Reprezentanta Moldovei la Miss Tourism International este pasionată de călătorii, modeling, actorie, lectură și sport. Aceasta nu este prima la experiență a ei de acest gen, tânăra reprezentând țara noastră și la alte câteva competiții.

„Mă simt onorată să reprezint din nou Moldova într-o competiție internațională de frumusețe. Îmi voi asuma cu cea mai mare responsabilitate sarcina de a promova cultura, tradițiile și turismul Moldovei în fata a milioane de spectatori și telespectatori din întreaga lume. Responsabilitatea pe care o am în acest moment, promovând Moldova peste hotare, ma ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun”, spune Diana Toma.

Vedeți mai jos cum arată tânăra care ne reprezintă țara la Miss Tourism International 2019.

 

Articole asemănătoare

Back to top button