fbpx

foto, video | Prim-ministrul ar fi astăzi socru mare. O vinărie din țară a fost împânzită de agenți de pază

Premierul Ion Chicu ar fi astăzi socru mare, relatează TV8.md. Petrecerea s-ar da la o vinărie din țară, iar zona a fost împânzită de pază.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform sursei citate, doar mașinile cu invitați ar avea permisiunea să treacă. Agenții de securitate, însă, nu le-ar da voie jurnaliștilor să intre pe teritoriu și nici nu le spun ce fel de eveniment se organizează. Jurnaliștii afirmă că la fața locului se află mai multe persoane din paza Guvernului.

În același timp, jurnal.md informează că, inițial, presei i-a fost restricționat accesul la restaurant. Ulterior, însă, reporterii și cameramanii ar fi fost alungați și de pe drumul public care duce spre locație,.

ZUGO a solicitat o reacție de la consilierul ministrului pentru comunicare, Boris Harea. Deocamdată nu am obținut un răspuns, încă vom reveni cu actualizări atunci când îl primim.

Precizăm că, anterior, în cadrul unei emisiuni difuzate la postul de televiziune RTR Moldova, Ion Chicu a declarat că ar putea amâna nunta fiului său din cauza pandemiei, precizând că evenimentul urma să se desfășoare în august.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: tv8.md

Articole asemănătoare

Back to top button