fbpx

Planurile de nuntă ale premierului Chicu, date peste cap de pandemie

Premierul Ion Chicu ar putea amâna nunta fiului său din cauza pandemiei. Evenimentul este programat pentru luna august. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune RTR Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful Executivului a spus că nu își dorește ca, după eveniment, oamenii să stea la „Toma Ciorbă”.

„Toate activitățile din sfera economică se permit, în afară de nunți, cumătrii și alte festivități… Cum este și situația mea, am un fecior mare, care a decis să se însoare în acest an. Încă nu a fost amânată nunta, care este planificată la sfârșitul verii, dar eu înțeleg că va trebui să o amânăm, nu vom putea evita acest lucru. Și oamenii vor înțelege…”, a declarat Ion Chicu.

Menționăm că, pe 23 iunie, în Republica Moldova a fost prelungită starea de urgență în sănătate publică. Aceasta va fi valabilă până pe 15 iulie. Regulamentul interzice organizarea ceremoniilor (nunți, cumetrii, omagieri, mese de pomenire) în orice instituție, indiferent de statut public sau privat.

Potrivit hotărârii Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică, termenul poate fi prelungit în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice.

 

Articole asemănătoare

Back to top button