fbpx

foto, video | Au luminat cerul cu ajutorul a 100 de drone. Cum a arătat show-ul de excepție de la deschiderea parcului OrheiLand?

Programul dedicat inaugurării sezonului de vară la OrheiLand a culminat cu un show al dronelor, o premieră pentru Republica Moldova, care, prin frumusețea și originalitatea sa, a încântat zeci de mii de vizitatori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, spre finalul programului de sărbătoare, peste 100 de drone au fost lansate spre cer deasupra OrheiLandului, formând diferite figuri. Oaspeții Orheiland-ului s-au mirat cum doar în câteva secunde un număr atât de mare de aparate de zbor teleghidate puteau să transforme un drăgălaș iepuraș în inscripția „Orhei”, care mai apoi să devină o inimă, apoi o cutie de cadouri, iar după aceasta să imite cele mai cunoscute constelații.

Această prezentare necesită JavaScript.

Show-ul a fost pregătit de o echipă de tehnicieni străini, iar luminile și figurile de pe bolta cerească au fost văzute nu doar de vizitatorii OrheiLand, dar și de cei aflați la kilometri depărtare.

Amintim că sâmbătă, pe 1 iunie, la OrheiLand a avut loc un spectacol deosebit organizat cu ocazia inaugurării sezonului de vară. Programul a inclus atât distracții pentru cei mici, mai ales că a coincis cu Ziua Internațională a Copiilor, dar și pentru maturi. Printre cele mai plăcute surprize pentru vizitatori au fost și noile atracții, care vor fi disponibile gratis la OrheiLand pe parcursul întregii veri. Cea mai apreciată- roller coasterul american, cu un traseu de 350 de metri, înălțimea unui bloc cu cinci etaje și lățimea de 17 metri.

De asemenea, a fost amenajată o nouă aquazonă, cu tobogane noi, inclusiv unul pentru amatorii de senzații tari. Și pentru copii au fost aduse noi distracții, inclusiv un orășel al meseriilor.

Administrația OrheiLand promite noi surprize, distracții și concerte pe parcursul întregii veri.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button