fbpx

foto, video | Au fost reluate lucrările de demolare a blocului de la Otaci. Peste 20 de muncitori lucrează la fața locului

Astăzi, compania contractată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a reluat lucrările de demolare a blocului prăbușit de la Otaci. După înălțarea și consolidarea platformei din materialele auxiliare compania de construcții a continuat procesul demolării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma lucrărilor efectuate pe parcursul zilei, lucrătorii au reușit să demonteze peretele din partea blocului neafectat. Stabilitatea construcției și oscilațiile în preajma clădirii sunt verificate permanent de specialiștii IGSU cu aplicarea senzorului de stabilitate cu laser. Securitatea terenului de lucru și monitorizarea situației sunt asigurate de peste 20 de salvatori antrenați la fața locului.

Amintim că, în seara zilei de 19 iunie, a fost avariat un bloc de locuit cu 9 etaje din oraşul Otaci, raionul Ocniţa. Oamenii au fost evacuaţi înainte de producerea incidentului, astfel victime nu au fost înregistrate.

Articole asemănătoare

Back to top button