fbpx

foto | Un copil din R. Moldova a decedat într-un accident de mașină în Italia

O fată din Republica Moldova, în vârstă de 8 ani și-a pierdut viața într-un accident tragic care s-a petrecut în provincia Treviso, miercuri, 11 august, în jurul orei 8:40, potrivit rotalianul.com

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Autoturismul în care călătorea fetița, împreună cu mama, mătușa și surioara ei, s-a ciocnit cu o altă mașină care a luat imediat foc.

Accidentul s-a produs în Lughignano di Casale sul Sile, în zona Treviso, pe șoseaua Nuova Trevigiana. Conform publicației Corriere della Sera, copilul călătorea la bordul unui autoturism Volkswagen Golf împreună cu sora de 2 anișori, cu mama și cu mătușa, care se afla la volanul mașinii.

Din cauze încă necunoscute, Golful în care se aflau cele două copile cu mama și mătușa lor s-a ciocnit frontal cu un Fiat Tipo condus de o femeie, în vârstă de 50 de ani, din Roncade. După câteva clipe autoturismul Fiat a luat foc.

Șeful Departamentului de pompieri de la Veneția, care locuiește în zonă și era în timpul liber, a intervenit spontan salvând-o pe femeia din mașina care ardea. Imediat după aceea, cu un stingător, a încercat să reducă din puterea focului care risca să implice și Golful cu cele două femei și copilele rănite la bord.

Fetița a fost supusă manevrelor de resuscitare

El a fost primul care a încercat să readucă minora la viață, care după accident se afla în mașină, legată cu centura de siguranță și inconștientă, în timp ce mama ei încerca să o trezească. Pompierul a luat-o, a așezat-o pe asfalt și i-a aplicat fetei manevrele de resuscitare.

După câteva clipe, ambulanțele de la 118 au ajuns la fața locului și pompierul a încredințat-o echipajului sanitar. În timp ce pompierii au stins focul, asistenții medicali au continuat resuscitarea și au intubat copilul de 8 ani, apoi au transportat-o la Spitalul Ca’ Foncello din Treviso. Acolo, medicii au făcut totul pentru a-i salva viața, dar la câteva ore după internare fata a decedat.

Cauzele producerii accidentului sunt examinate de poliția rutieră din Treviso.

Foto: Vigili del Fuoco
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button