fbpx

foto | Un angajat al IGP ar fi lovit mortal o femeie din capitală și ar fi fugit de la fața locului. Reacția poliției

O femeie a murit pe loc după ce a fost lovită de un automobil. Tragedia s-a produs seara trecută pe o stradă din capitală.

În urma impactului, șoferul automobilului a fugit, dar la locul accidentului a rămas plăcuța cu numerele de înmatriculare a mașinii, care l-au dat pe bărbat de gol.

La scurt timp, poliția a anunțat că accidentul a avut loc în jurul orei 21:30, pe strada Socoleni din capitală. Șoferul mașinii a fost stabilit în baza plăcuței cu numărul de înmatriculare, care a rămas pe carosabil. La scurt timp, mașina a fost găsită pe strada Podgorenilor, conducătorul auto fiind în mijlocul de transport împreună cu soția sa.

La volanul automobilului personal se afla un angajat al INSP, în vârstă de 25 de ani, în afara orelor de serviciu. În urma loviturii, pietonul care traversa strada regulamentar, o femeie de 36 de ani, a decedat.

Polițistul de patrulare, care se face vinovat de producerea accidentului, urmează să fie testat alcoolscopic și reținut pentru 72 de ore. În acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button