fbpx

foto | Rihanna s-a mutat în casă nouă. Cum arată vila de aproape 14 milioane de dolari

Cea mai recentă achiziție a Rihannei, în materie de imobiliare, constă într-un concac superb în Beverly Hills, în valoare de 13,8 milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Locuința, construită în 1930, este situată într-un loc retras și luxuriant, printre dealuri și a fost cumpărată de aceasta de la Sir Paul McCartney, cântăreț cu care artista a colaborat pentru piesa Four Five Seconds în 2015.

Cu un design sofisticat, ce îmbină atât elemente  contemporane, cât și tradiționale, proprietatea dispune de cinci dormitoare, șapte băi, o curte imensă și o pisicina uimitore, precum și un centru de spa.

La câteva case distanţă se află o reşedinţă somptuoasă care a fost închiriată de Mariah Carey pentru câțiva ani și locuită, ulterior, de Madonna pe perioada pandemiei de coronavirus.

Coanacul a fost scos la vânzare, inițial, pentru suma de 15 milioane de dolari, cântăreața reușind economiscească aproape 2 milioane de dolari.

Achiziția vine la o săptămână după ce a apărut știrea că Rihanna își va extinde imperiul de modă și frumusețe cu o linie de produse și instrumente pentru îngrijirea părului, sub numele de Fenty Hair.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button