fbpx

foto | Regina Naturii – primul magazin online cu miere 100% naturală, livrată direct la ușă! Porția ta de sănătate la doar un click distanță

Dacă în trecut ai fi fost pus în fața unei provocări să faci rost de acest deliciu, actualmente compania „Regina Naturii”, magazin apicol din Chișinău cu tradiție, te scutește de această grijă și lansează prima locație online cu miere de albini 100% naturală, livrată direct la ușă. ­

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De ce să alegi „Regina Naturii”?

Principalul motiv care te-ar determina să alegi produsele „Regina Naturii” este faptul că mierea produsă este totalmente naturală, fără adaosuri chimice. Acest lucru îți permite să o introduci în alimentația celor mici sau mari, fără frică de anumite reacții adverse.

Al doilea motiv este că ai la dispoziție o vastă gamă de produse apicole – miere naturală polifloră, de lavandă, de hrișcă, de floarea-soarelui, de mai, de tei, de coriandru, de salvie, de salcâm. În diverse feluri de ambalaje, astfel încât să îți fie cât mai comodă în utilizare-ambalată în dispensere, ambalaje family pack, miere porționată pentru ceai și cafea, precum și accesorii, sau daruri personalizate numai bune de oferit celor care adoră și utilizează zilnic mierea.

În plus, acum poți comanda mierea online. Tot ce trebuie să faci este să alegi produsul dorit, să-l adaugi în coș, să confirmi comanda online- care în cel mai scurt timp va fi livrată direct la domiciliu, astfel încât să te bucuri fără întârziere de mierea  delicioasă marca Regina Naturii.

Comandă online și beneficiază de reducere!

Cu prilejul lansării magazinului apicol specializat pe platforma online, Regina Naturii SRL, oferă fiecărui cumpărător 15% reducere la miere polifloră.

Magazinul online „Regina Naturii” îți oferă o gamă vastă de miere, în care să găsești deliciul tău favorit și să te bucuri pe deplin de sănătatea dăruită de albinuțele harnice.

„Regina Naturii” – savoare și dulceață în fiecare linguriță!
Foto: Magazinul Online Regina Naturii

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button