fbpx

foto | Primăria mun. Orhei a lansat propria rută interurbană spre Chișinău. Care e prețul pentru o călătorie?

Primăria municipiului Orhei anunță lansarea unei noi rute interurbane Orhei-Chișinău-Orhei, care este administrată de întreprinderea municipală „Transport Orhei”. Microbuzele circulă zilnic, iar prețul biletelor este cu o treime mai mic decât la celelalte rute.

Noua cursă, lansată la inițiativa Primăriei Orhei, circulă la fiecare 30 de minute. Pasagerii beneficiază de mijloace de transport confortabile, iar prețul unei călătorii este de 18 lei, în comparație cu 23 de lei la alte companii.

Microbuzele pornesc de la Gara de Nord din Orhei și staționează la Gara de Nord din capitală, potrivit comunicatului de presă emis de Primăria or. Orhei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lansarea rutei interurbane Orhei-Chișinău are loc după ce primăria Orhei a modernizat și transportul public din localitate. La sfârșitul anului 2018, la inițiativa primarului degrevat Ilan Șor, în Orhei au fost procurate 36 de microbuze confortabile noi, care asigură transportul public în municipiu.

Mai mult, în orele de vârf, între 7:00 – 9:00 și 17:00 – 19:00, toți călătorii circulă gratuit, iar microbuze sunt dotate cu camere video, sistem GPS, wi-fi gratuit, dar și cu sisteme de aer condiționat.

Articole similare

Close