fbpx

foto | Călătoresc gratis în orele de vârf. Cele 37 de microbuze noi circulă deja pe străzile Orheiului

Cele 37 de unități de transport public noi, dăruite orheienilor în ajun de sărbători de primarul localității, Ilan Șor, circulă deja pe străzile reparate ale Orheiului. Mai mult, în orele de vârf, oamenii călătoresc gratuit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ceremonia de prezentare a unităților de transport s-a desfășurat recent în aplauzele orheienilor. Prezent la eveniment, Ilan Șor a menționat că această acțiune reprezintă încă o realizare a promisiunilor sale electorale.

„În campania electorală din 2015 am promis că la Orhei va fi transport public gratuit. El este de astăzi”, a precizat Șor.


Autoritățile locale au elaborat un program special, astfel călătoriile vor fi gratuite în orele de vârf în intervalele de timp dintre 07:00 – 09:00 și 17:00 și 19:00, potrivit comunicatului de presă.


„Am făcut aceste grafic special pentru Dvs. Microbuzele sunt noi, moderne și echipate cu toate cele necesare pentru siguranță și comoditate. Iar pentru zilele călduroase de vară, au sistem de aer condiționat”, a mai adăugat Ilan Șor.

Mai mult, edilul a promis că în următoarele două săptămâni ele vor fi dotate cu camere video, sistem GPS și wi-fi gratuit. Ilan Șor i-a îndemnat pe orheieni să aibă grijă de unitățile de transport, pentru că ele sunt bunuri municipale: „Acesta este bunul nostru și să oamenii să aibă grijă de ele. Suntem primul oraș din Moldova care are propriile microbuze”.

Pentru a demonstra calitatea noilor unități de transport, Șor a urcat în unul din noile microbuze care tocmai pornea pe rută. „Drum bun!”, le-a urat Ilan Șor orheienilor, felicitându-i și cu această ocazie.

      

Articole asemănătoare

Back to top button