fbpx

foto | Picturile ei salvează vieți! O fetiță de 10 ani a adunat 50.000 de lire sterline pentru a-i ajuta pe cei bolnavi de cancer

De mică a devenit o artistă, ba mai mult – o promotoare a faptelor nobile. Vorbim de o fetiță de 10 ani din Anglia, numită și „mini Monet”, care a reușit să adune 50.000 de lire sterline pentru a-i ajuta pe cei bolnavi de cancer.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Daisy Watt a început să realizeze picturi uimitoare cu peisaj floral încă de acum patru ani, iar prima pictură a făcut-o pentru a-și înveseli doi bunici diagnosticați cu cancer.

Văzându-i talentul, mama micuței a întrebat-o dacă ar vrea să mai picteze tablouri pentru a le scoate la o licitație de caritate. Mica artistă a răspuns provocării, iar oameni din întreaga lume au râvnit să cumpere o pictură realizată de Daisy.

 

În tablou, fetița a redat o „bătălie” dintre culorile reci și calde, pentru a reprezenta lupta cu cancerul. Într-un final, acesta a fost vândut cu 9500 de lire sterline. Mai mult, imaginea a fost tipărită în 100 de exemplare, fiind comandată de zeci de cumpărători.

De atunci, Daisy a reușit să strângă 50.000 de lire sterline prin lucrările sale de artă și a donat totul pentru organizațiile de caritate care luptă împotriva cancerului.

„Sunt atât de mândră de ea. Deși a fost întotdeauna creativă, abia după ce a creat acea pictură pentru bunici am realizat că are un talent special. Sper că, atunci când va crește, își va da seama că face ceva special. Fiecare ban pe care îl câștigă se duce la caritate și face o mare diferență în viața oamenilor”, a spus mama micuței, menționând că fiica ei este timidă atunci când cineva îi spune cât de talentată este.

Daisy petrece acum cel mai mult timp pictând. Ea a scos la licitație zeci de lucrări pentru scopuri caritabile și a vândut piese originale și imprimeuri care se ridică la 100 de lire sterline fiecare. În noiembrie anul trecut, Daisy a câștigat premiul „Yorkshire Young Achiever” pentru Arte și a câștigat la Festivalul Don Valley în ultimii patru ani, transmite goodnewsnetwork.org.

 
 

Articole asemănătoare

Back to top button