fbpx

foto | OrheiLand este în febra pregătirilor pentru deschiderea sezonului estival. Ce surprize îi așteaptă pe moldoveni, începând cu 1 iunie?

Cel mai mare parc de distracții din țară – „OrheiLand” – este în febra pregătirilor pentru marea deschidere a sezonului estival, care va avea loc de Ziua Copiilor. Muncitorii lucrează intensiv pentru a finaliza toate lucrările până la 1 iunie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Și în acest an, administratorii promit surprize, inclusiv distracții care nu au mai fost în Republica Moldova.

„Ne-am propus în acest an să uimim vizitatorii cu tot felul de atracții. În primul rând, schimbările care se produc sunt pentru locuitorii din Orhei, pentru ca în sezonul estival oamenii să aibă unde se relaxa. Vor fi multe surprize, aquazone, un orășel al copiilor. Ne dorim ca, venind aici, copiii să se simtă în lumea basmelor”, a declarat fostul primar de Orhei, Ilan Șor.

Astfel, la „OrheiLand” va fi amenajată o nouă zonă acvatică, care va aduce și noi distracții, pe care organizatorii, deocamdată, le țin în secret. Aici va fi amplasat și un bazin, iar plaja lacului va fi extinsă, pentru a face față numărului sporit de vizitatori.

Autoritățile susțin că vor amenaja și un orășel al copiilor, unde fiecare micuț își va putea găsi ocupație, de la încercarea de a profesa diferite meserii, până la șofatul într-un orășel auto. Totuși, atracția de bază din acest an este un roller-coaster fabricat în Italia. Lucrările de montare a acestuia vor începe de săptămâna viitoare, sub îndrumarea specialiștilor italieni.

Mai multe detalii despre surpriza pregătită de administrația OrheiLand vor fi făcute publice mai aproape de deschiderea parcului. Potrivit reprezentanților Primăriei, pe teritoriu vor fi construite și mai multe cafenele.

Amintim că parcul de distracții „OrheiLand” are o suprafață de 20.000 de metri pătrați și a fost deschis pe 1 iunie 2018. Centrul are o capacitate de peste 50.000 de persoane. Intrarea și toate atracțiile pentru vizitatori sunt gratuite.

Articole asemănătoare

Back to top button